Outlander сервіс

Палітра кольорів Аутлендера III-го покоління

На сьогоднішній день компанія Мітсубісі надає вибір з 6 колірних рішень для Аутлендера.

Невеликий огляд допоможе вам визначитися з вибором. 

Найпоширеніший серед покупців Аутлендера колір - Cool silver (холодне срібло).

Колір дуже стриманий, без зайвої відвертості! Це забарвлення обирають за практичність, адже на ньому найменше видно бруд із дороги.

 

Колір Аутлендера Titanium Grey (Титаново сірий) - це глибокий і насичений сірий, колір мокрого асфальту.

Він більш практичний, ніж Cool silver, адже бруд і пил на ньому ще менше помітний і за ним простіше доглядати. Тому він ідеальний для практичних людей і тих, хто сприймає машину більше як засіб пересування і не "здуває з неї пилинки". Мінус такого кольору в тому, що автомобіль погано помітний на дорозі, особливо в сутінки, адже його колір зливається з кольором асфальту. Тому рекомендуємо їздити з увімкненим ближнім світлом, габаритними вогнями або встановити денні ходові вогні. Детальніше про ДХВ можна прочитати ТУТ.

 

Найнасиченіший колір - благородний Tanzanite Blue (Танзанітовий синій).

Дуже приємний і спокійний колір. На Аутлендері він має вкрай привабливий вигляд і якимось нез'ясовним чином він підштовхує людей до спокійної та розміреної їзди і допомоги іншим автомобілістам: чи то витягнути з кювету, чи відбуксирувати поламаний автомобіль, з чим Аутлендер впорається без найменших зусиль.

 

Любимый среди девушек и женщин - конечно же популярный сегодня белый – Silky White (Шелковистый белый).

Аутлендер в этом окрасе дополняет свою владелицу, не соревнуясь с нею в привлекательности, но не оставляет себя без внимания в потоке автомобилей на дороге. Большое достоинство этого цвета в том, что он не нагревается летом на солнце, как остальные цвета, поэтому в вашем Ауте всегда будет прохладнее, чем у других. Но есть небольшой нюанс! Зимой Аутлендер в цвете Silky White будет не намного незаметнее на дорогах, к тому же владельцам прийдется часто бывать на автомойке, чтобы поддерживать красоту белого цвета. Многие любят черные машины!

 

І в лінійці Аутлендера звісно є суворий, витриманий, з легким перламутром чорний колір - Amethyst Black (Аметист чорний).

Цей колір один із найпопулярніших для автомобілів, але він не надто практичний: на ньому сильно помітний пил та подряпини, у спекотний день, у салоні буде дуже спекотно і Аутлендер також доведеться часто мити.

 

Найяскравіший і найпристрасніший колір - Red (червоний).

Аутлендер у цьому кольорі має ну дуже зухвалий вигляд! Поєднання красивих ліній кузова Аутлендера і цього запаморочливого кольору просто чудові! Автомобіль ніби допомагає тобі бути більш впевненим у собі і часом здається, що всередині прокидається вогонь! Цей колір для енергійних людей, які щодня ганяються за новою порцією адреналіну. Щодо практичності - Аутлендер у червоному кольорі потрібно часто мити, але з помітністю на дорозі у нього жодних проблем не буде.

Аутлендер у всіх наданих забарвленнях має гарний вигляд, і ми сподіваємося, що ця стаття хоч трохи допоможе вам з вибором, який найбільше вам до душі!

Послуги

Покарщити Outlander

Автосервіс для вашего Outlander

Київ, вул Святослава Хороброго, 19 (Народного Ополчення)
(068) 312-50-50

пн-пт: с 09.00 до 19.00
сб.: 10.00-16.00

© 2010-2024 outlander-service.com

Автосервіс на Степана Бандери 
(Петрівка) з 3 липня закритий!

Працюючий філіал:
на Ярослава Хороброго 19
(Народного Ополчення 19)
+38 068-312-50-50

Першим дізнаватися про акції, новинки та знижки