Outlander сервіс

Готуємо Outlander до літа

Ну ось минають холоди, все розтане, і ми вже відчуваємо наближення весни! І настає пора підготувати свій Аутлендер до літа!

Мало хто надає значення даній процедурі, а даремно... До підготовки свого Аута до літа потрібно ставиться серйозно, і робити її необхідно в другій половині весни, коли всі струмочки вже висохли, і сонце починає добре прогрівати землю. Починаємо з елементарного; заміни зимової гуми на літню. При цьому зимові колеса потрібно гарненько очистити від усіх цих солей і бруду, що залишилися після зими, щоб колеса не втрачали свій естетичний вигляд!

Наступний пункт - підкапотний простір Атулендер: там ми починаємо перевіряти всі ті рідини, а саме, щоб вони були всі в межах норми, дивимося на рідину гідропідсилювача, рівень антифризу та омивайкі, також перевіряємо гальмівну рідину, мастило в двигуні і коробці передач! За необхідності потрібно долити відсутні рідини (доливати потрібно тільки ті марки рідин, що рекомендує завод виробник). Завжди після експлуатації Аутлендера взимку, простір двигуна дуже брудний, і очищення його вельми важливе, адже всі солі, які туди потрапляли, можуть пошкоджувати проводку! Бажано очистити моторний відсік без використання мийки: високий тиск води може негативно позначитися на деяких вузлах, особливо на електричних ланцюгах і з'єднаннях.

Наступний пункт це діагностика ходової: дуже важливий пункт для вашого Аутлендера! Адже від перепаду температур, різних реагентів, і суворої зимової експлуатації, пильнички на різних вузлах і агрегатів, можу полопатися і, всі мастила просто витечуть з них, що призведе до великих витрат по заміні запчастин Аутлендера! Тому ми рекомендуємо своєчасно провести діагностику ходової Аутлендера і вчасно замінити всі зіпсовані пильовики і деталі, щоб надалі це не виплило у велику суму грошей для вас.

Також проводимо чистку днища автомобіля, при виявленні вогнищ корозії, все зачищаємо до металу, і обробляємо антикорозійним шаром.

Перевіряємо гальмівну систему Аутлендера: гальмівні диски, супорти, гальмівні магістралі та всі компоненти.

Залишилося за малим! Проводимо хімчистку салону, за необхідності міняємо склоочисники (найчастіше вони дубіють на морозі, і до весни, вже не можуть добре очищати скло), і ось ми забезпечили себе від неприємностей, що може надати ваш Аут після зимової експлуатації!

Аутлендер-Сервіс із задоволенням підготує ваш Outlander до літа, щоб надалі ви насолоджувалися літом, а не ремонтом свого залізного коня!

З Повагою Outlander-Service

Послуги

Покарщити Outlander

Автосервіс для вашего Outlander

Київ, вул Святослава Хороброго, 19 (Народного Ополчення)
(068) 312-50-50

пн-пт: с 09.00 до 19.00
сб.: 10.00-16.00

© 2010-2024 outlander-service.com

Автосервіс на Степана Бандери 
(Петрівка) з 3 липня закритий!

Працюючий філіал:
на Ярослава Хороброго 19
(Народного Ополчення 19)
+38 068-312-50-50

Першим дізнаватися про акції, новинки та знижки