Outlander сервіс

Купівля б/в Мітсубісі Аутлендер

Купівля б/в Мітсубісі Аутлендер Придбання уживаних автомобілів - справа ризикована, незалежно від моделі або марки. Але через ті чи інші обставини в нашій країні, люди дедалі частіше приходять саме до такого виду покупок, віддаючи перевагу б/в, салонним машинам. Незважаючи на те, що старі машини набагато дешевші за нові, купівля таких авто загрожує наслідками. Якими? Про це і поговоримо.

Під час купівлі вживаного Mitsubishi Outlander, перше, на що варто звернути увагу - перевірка технічного стану. Далі, слід провести аналіз пробігу і розбір кузовних пошкоджень. Якщо справа стосується аутлендера старше 10 років, а саме такі авто найчастіше користуються попитом, то таку перевірку повинні проводити професіонали.

 Діагностика вживаного автомобіля Мітсубісі Аутлендер

Під час купівлі вживаного авто важливо звернути увагу на пробіг, адже зазвичай, до 200 тисяч кілометрів, проблем у автомобіля цієї марки в принципі бути не повинно. Але машина з великим пробігом це не погано, набагато гірше, коли ви знаходите авто з позначеним пробігом у 50 тисяч або близько того кілометрів. Такі цифри, найімовірніше, свідчать про недобросовісність власників, які просто скрутили показники.

Що стосується технічної частини, то тут є кілька хворих місць, на які варто звернути увагу: - Рульова рейка. Усі, хто мав проблеми з цією частиною автомобіля аутледер, знають, що краще їх не мати. Тому під час купівлі б/в авто, рульова рейка перевіряється в першу чергу.

- Коробка передач Аутлендер. Як радять фахівці, краще обирати механічну коробку, ніж автомат - якій понад 10 років. Найпроблемнішим буде Аутлендер з варіатором. Найчастіше до ремонту вони ходять до 200-250 тис км... Але ж поломка останньої, вельми дорога процедура.

- Колісні арки. Це місце в машині може відкрити таємницю багато, що хотів приховати власник авто. Якщо в районі колісних арок є іржа, це свідчить про вік авто, або про те, що проводили ремонт кузова після ДТП, причому ремонт цей був не дуже якісним.

- Двигун Outlander - це серце машини, а його ремонт вельми дорогий. Щоб уникнути проблем, його краще відразу перевірити на сервісі.

- Гальмівні колодки. Роботу колодок і загалом гальмівної системи - найважливіша частина перевірки автомобіля. Адже проблема з нею - чревата неприємними наслідками. Гальма повинні бути чуйними, без здійснення сторонніх звуків. Якщо у вас є хоч найменше занепокоєння - краще відразу перевірити роботу всієї системи гальмування.

Наостанок, слід зазначити, що якщо салон Аутлендера неабияк пошарпаний, пластик вбитий, а чохол ручки КПП зношений - це свідчить про часте та активне використання машини. І якщо пробіг свідчить про протилежне - саме час задуматися. Якщо ви все ж таки відшукали хороший Мітсубісі Аутлендер за хороші гроші, вітаємо, ви володар спортивної швидкості та надійності керування в одному.

А щоб зробити обдуману покупку - заїжджайте на діагностику в Оutlander-Service.

Записатися на діагностику, перед покупкою б/в аутлендера можна за номерами телефону:

(068)312-50-50 - Солом'янка
(067)931-93-93 - загальний

"Outlander-Service" - ваш Містубісі в надійних руках!

Послуги

Покарщити Outlander

Автосервіс для вашего Outlander

Київ, вул Святослава Хороброго, 19 (Народного Ополчення)
(068) 312-50-50

пн-пт: с 09.00 до 19.00
сб.: 10.00-16.00

© 2010-2024 outlander-service.com

Автосервіс на Степана Бандери 
(Петрівка) з 3 липня закритий!

Працюючий філіал:
на Ярослава Хороброго 19
(Народного Ополчення 19)
+38 068-312-50-50

Першим дізнаватися про акції, новинки та знижки