Outlander сервіс

Заправка кондиціонера Мітсубісі Аутлендер

Заправка кондиціонера Мітсубісі Аутлендер

Деякі автолюбителі заправляють кондиціонер самостійно, але це дуже складний і трудомісткий процес, який слід проводити під наглядом професіоналів, за допомогою спеціального пристрою. Заправляють кондиціонер Мітсубісі Аутлендер холодоагентною речовиною - фреоном. Уточнимо, що саме ця хімічна речовина переносить тепло з внутрішнього блоку спліт-системи в зовнішній.

Фахівці Оutlander-Service зазначають, що в середньому раз на рік слід проводити дозаправку фреону, адже його нестача може призвести до поломки кондиціонера.

Як проводять заправку кондиціонера Мітсубісі Аутлендер?

Спеціальна станція спочатку викачує використаний раніше фреон і проводить вакуумування всієї системи. Далі відбувається наповнення новим фреоном. Зазначимо, що в Mitsubishi Outlander кількість необхідного для заповнення холодоагенту коливається в межах 480-520 грам. Також, в систему додається спеціальне масло, в обсязі близько 70-100 мілілітрів. Далі, фахівці Оutlander-Service проводять детальне ТО системи кондиціонера на предмет несправностей. Коли потрібна дозаправка фреону? Втрата цього холодоагенту - процес природний і повторюваний.

Як зрозуміти, що вже настав час дозаправитися фреоном?

  • Кондиціонер почав працювати нерівномірно. Заповітрювання системи.
  • Клімат-контроль перестав виконувати свою пряму функцію. Втрата фреону через розгерметизацію.
  • Шуми під час роботи системи. Знос деталей помпи.
  • Минуло більше семи місяців з моменту останньої дозаправки холодоагенту.

Як зрозуміти, що проблема не тільки в нестачі фреону?

Якщо фреон почав йти швидше, це може свідчити про поломку кондиціонерної системи. Як ознаки, так і причини появи несправностей у системі кондиціонування автомобіля Мітсубісі, моделей Аутлендер, Паджеро, Лансер, - вельми схожі. Серед основних:

  • Якщо проблема у відсутності герметичності, то кондиціонер вашого авто або не працюватиме, або робитиме це дуже слабо. Серед причин: знос магістралей, ущільнювачів і тріщини на компресорі.
  • Якщо вчасно не усунути розгерметизацію, або, якщо проводити неякісний техогляд системи - відбудеться поломка радіатора.
  • Поява шуму, гулу або сторонніх звуків, є симптомом зносу підшипників.

Ці, та інші проблеми в роботі системи кондиціонування, вимагають негайних дій з боку власника авто. Найбільш правильним розвитком подій буде звернення в Оutlander-Service, автосервіс для вашого Аутлендера.

Важливо! Не забувайте вчасно проводити заміну фреону, щоб уникнути додаткових витрат і поломок.

Послуги

Покарщити Outlander

Автосервіс для вашего Outlander

Київ, вул Святослава Хороброго, 19 (Народного Ополчення)
(068) 312-50-50

пн-пт: с 09.00 до 19.00
сб.: 10.00-16.00

© 2010-2024 outlander-service.com

Автосервіс на Степана Бандери 
(Петрівка) з 3 липня закритий!

Працюючий філіал:
на Ярослава Хороброго 19
(Народного Ополчення 19)
+38 068-312-50-50

Першим дізнаватися про акції, новинки та знижки