Outlander сервіс

Які ж переваги автомобіля Аутлендер?

Які ж переваги автомобіля Аутлендер?

Досить багато є різних марок і видів автомобілів, але чому варто обрати саме автомобіль Аутлендер? Пропонуємо розібратися.


Почнемо з головного - безпеки. Для захисту водія від будь-якого ризику, Мітсубісі обладнаний фронтальною подушкою безпеки, ременем безпеки та обмежувачем, подушкою безпеки для захисту колін, бічною подушкою для захисту голови та захисту грудей. Також присутній сигналізатор непристебнутих ременів безпеки. Ну і звичайно, як же без ESC і системи контролю швидкості. 


Відтоді, коли було випущено перший автомобіль Мітсубісі, а це сто років тому, розробники намагалися з кожною моделлю зробити автомобіль зручнішим і виразнішим. Наприклад, в автомобілі Аутлендер зараз багато вільного місця, і це точно, те, що підійде для сім'ї.
Зрештою, кожного разу оновлення Аутлендер стає кращим у всіх ключових питаннях: оснащення салону, керованість та зручність у дорозі, зовнішність та дизайн.


Щодо технологій можна написати, що автомобіль ідеально поєднує основні принципи:

  • комфорт для пасажирів;
  • безпека та турботи про навколишнє середовище.

Інтер'єр автомобіля поєднує повний набір функціональних зручностей: кришка багажника з електроприводом, система безключового доступу до салону, двозонний клімат-контроль.


Зручно з таким автомобілем їздити в подорож? Так, адже в машині сім місць, багато місця для речей і звісно зручні крісла, в яких буде зручно спати всю дорогу. Сидіння з іншого ряду можна легко і швидко змістити і трансформувати салон для зручної посадки і висадки пасажирів третього ряду. Щоб зробити більше місця для багажника, потрібно потягнути за ремінь на спинці крісла, і сидіння складеться. Трансформуючи салон, ви зможете підлаштувати машину під себе і свою сім'ю.
Аутлендер - це бестселер модельного ряду Мітсубісі. Саме ця модель щоразу демонструє інноваційні технології та дизайн, який з кожним разом стає все кращим. Дизайн поєднує в собі якісні матеріали: м'яке оздоблення, декоративні вставки, чорні глянцеві накладки.

А що ж робити власникам таких чудових і наджених авто як Мітсубісі Аутлендер?
Звичайно ж обслуговувати у нас на Outlander-service!

 

Послуги

Покарщити Outlander

Автосервіс для вашего Outlander

Київ, вул Святослава Хороброго, 19 (Народного Ополчення)
(068) 312-50-50

пн-пт: с 09.00 до 19.00
сб.: 10.00-16.00

© 2010-2024 outlander-service.com

Автосервіс на Степана Бандери 
(Петрівка) з 3 липня закритий!

Працюючий філіал:
на Ярослава Хороброго 19
(Народного Ополчення 19)
+38 068-312-50-50

Першим дізнаватися про акції, новинки та знижки