Outlander сервіс

Заміна кульових опор на Аутлендері

Сучасні кульові опори не підлягають ремонту, і багато хто з них служать протягом усього терміну експлуатації вашого автомобіля. Однак, оскільки кульові опори відіграють вирішальну роль у вашій системі підвіски, важливо розпізнавати ознаки того, що з ними щось не так. Як це перевірити? 

Коли потрібно міняти кульові опори Mitsubishi Outlander?

Кульові опори є частиною підвіски. Шарнір з'єднує поворотний кулак з важелем управління, який забезпечує обертальний рух між двома компонентами, тому Mitsubishi Outlander може маневрувати плавно.

 Кульові опори на вашому Mitsubishi Outlander в кінцевому підсумку необхідно буде замінити через зношування, хоча ваші звички водіння можуть диктувати, як скоро це може бути.

 Кульова опора складається зі шпильки підшипника і гнізда або корпусу. Вони роблять те ж саме, що і стегно або плече людини. Шпилька знаходиться всередині гнізда або корпусу, де вона може обертатися і переміщатися.

 Кульові опори виготовляються із пластику або металу, і їх необхідно заповнити мастилом, щоб вони могли вільно переміщатися. Якщо кульовий шарнір старий, пошкоджений або бруд, вода та інші забруднення потраплять до кульового шарніра, він почне зношуватися і стане шумним.

 Коли кульовий шарнір Mitsubishi Outlander починає виходити з ладу, ви можете чути стукіт у передній підвісці, зношення шин, блукання дорогою та деяку вібрацію.

 Оскільки кульовий шарнір відіграє важливу роль у підвісці та рульовому управлінні, коли він зрештою виходить з ладу, його необхідно замінити, зверніться до нашого сервісу, якщо вам потрібен експерт для виконання цієї роботи.

 Якщо виникла проблема з одним кульовим шарніром, рекомендуємо замінити обидва кульових шарніри: пошкоджений, а також його пару. Коли один кульовий шарнір виходить з ладу, або починає це робити, інша сторона, найчастіше, піде за ним найближчим часом.

Візуальний огляд неполадок: кульові опори

 1. Перевірка зносу шин

Якщо ви помітили щербини або виступи передніх коліс (іншими словами - сходження), є великий шанс, що ваші кульові шарніри потребують подальшого дослідження. Якщо знос шин однаковий з двох сторін, проблема явно не в цих шарнірах, а в тому, що шини недостатньо накачані.

 2. Розгойдування колеса навколо осі

Візьміться за верхню і нижню частини колеса. Почніть розгойдувати його вздовж своєї осі автомобіля. Якщо кульові опори працюють нормально, в цьому русі не повинно бути люфту.

 3. Зняття колеса

Зніміть колесо. Далі, візуально огляньте верхні та нижні кульові шарніри. Ви бачите будь-які ознаки іржі, пошкодження пильовика, витоку мастила або інших потенційних проблем? Якщо так, то настав час замінити кульовий шарнір.

Послуги

Покарщити Outlander

Автосервіс для вашего Outlander

Київ, вул Святослава Хороброго, 19 (Народного Ополчення)
(068) 312-50-50

пн-пт: с 09.00 до 19.00
сб.: 10.00-16.00

© 2010-2024 outlander-service.com

Автосервіс на Степана Бандери 
(Петрівка) з 3 липня закритий!

Працюючий філіал:
на Ярослава Хороброго 19
(Народного Ополчення 19)
+38 068-312-50-50

Першим дізнаватися про акції, новинки та знижки